vindivil
vindivil
Verksamheten
vindivil

Vinterverksamhet

I Vår barnskridsko skola börjar både blivande isprinsessor eller hockey proffs Med hjälp av roliga lekar, sånger och rörelser som tillfredställer barnens behov av fantasi och rörelse, lär de sig snabbt att behärska sina skridskor.

vindivil
vindivil
vindivil
Snöiga äventyr
vindivil

Skrinna

Skrinna är Friluftsfrämjandets barnskridskoskola, I vår barnskridskoskola börjar både blivande konståkare och hockeyproffs. Med hjälp av roliga lekar och sånger som tillfredsställer barnens behov av fantasi och rörelse, lär de sig snabbt att behärska sina skridskor. Det gäller att åka framåt, bromsa, svänga, vända och åka bakåt. Nyttigt är också att lära sig ramla och att resa sig igen.

barnskridsko
barnskidor utomhusutveckling
Snöiga äventyr
vindivil

Lagge

Genom lek lär sig barnen att styra sina skidor och kontrollera sin rörelser. De tränar balans, rörlighet och får styrka i vrister och ben. De lär sig att glida och att gå upp för en backe. Åka i gupp och svänga i en liten backe. Häng med på snöiga äventyr.

Lagge I vår barnskridskoskola börjar både blivande konståkare och hockeyproffs. Med hjälp av roliga lekar och sånger som tillfredsställer barnens behov av fantasi och rörelse, lär de sig snabbt att behärska sina skridskor. Det gäller att åka framåt, bromsa, svänga, vända och åka bakåt. Nyttigt är också att lära sig ramla och att resa sig igen.