Sidhuvudbild
Meny

Våra dagliga rutiner

Vår dag på I Ur och Skur Vindivil börjar kl 7.00 då vi öppnar och tar emot utomhus alla årstider. Vi leker och tar det lite lugnt och kl 9.00 då alla barn är lämnade och all personal är här så delar vi in oss i tre grupper.

Den yngsta gruppen Skogsknopparna går tillsammans med Rikard och Elin. Gruppen består av 8st barn.

Skogsknyttarna är mellan gruppen och de går tillsammans med med Ida, Liza ochFranz. Gruppen består denna termin av 11st barn.

Skogsmullarna heter den äldstagruppen de går tillsammans med Jossan, Ellinor, Cia och Elin. Denna grupp är 16st barn.

Vi går antingen till något av våra uterum eller så är vi kvar på vår fina tomt där vi börjar med att äta vår matsäck och sedan är det full aktivitet tills vi går hem igen för att äta mat , om vi inte stannar kvar och äter ute i skogen.

Marina är då i full färd med att laga vår goda mat.

Kl.11.30 serveras lunch är det kallt ute äter vi givetvis inne, men så fort vädret tillåter äter vi utomhus, på vår gård eller alldeles utanför förskolan.

Efter vår lunch sover de yngsta i vårt vindskydd utomhus året om och de som inte sover har en mysig sagostund inne då det krävs men ute då vi kan.
Efter sagostunden har vi lek inomhus under vinter perioden men tillåter vädret leker vi utomhus fram tills 14.15 då vi äter mellanmål.

Efter mellanmålet är vi ute och leker fram tills kl.17.00 då sista barnet går hem och I Ur och Skur
Vindivil stänger.

skogsmulle.jpg